(Android/iOS) Turbo Dismount™ točke generatora kodova
Feb 8, 2022 2:29:52 GMT -5
Post by chronkarotese on Feb 8, 2022 2:29:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Vrlo dobra aplikacija. Jedini problem koji imam s ovom aplikacijom je, kad želim pogledati reklamu za auto, imam tri pokušaja. To mi se stvarno ne sviđa. Ali osim toga je super.
Turbo Dismount™ Simulator gpm
Cool igra ko moze nek je skine nogu vjerovati da je smisljena za androin uredjaje skinite je ja imam LG G2
samuel dgdy hfggfg kjchgdhffkhhhhhhhhhuyygh i ja ću biti tu za malo
Jako zabavno i samo treba bolja grafika a ostao super!!!!!
Ova igra je dobra, ali ima problem. Činjenica da druga verzija ove igre ima uređivač karata, ali ova ne. ZAŠTO? U Steam verziji možete izrađivati, objavljivati i igrati tuđe karte. Ali ne ovdje. Možda morate platiti ili nešto, a ja to jednostavno ne vidim, ali dok se u ovoj verziji igre ne doda uređivač mapa, ocjenjujem je s 3 zvjezdice.
Sjajna igra
Mislim da je to dobra igra, ali i dalje mislim da stick man backflip killer 4 može biti zabavniji, postaje star idk ako ovo još uvijek proizvodi igre ili čak i dalje koristi ovu e-poštu pa vjerojatno zato nema ažuriranja stickman black flip killer još uvijek ima ažuriranja
Sjajna igra ima puno vozila i želio bih predložiti način da se izbacite iz vozila.
Sviđa mi se igra, evo nekoliko ideja za više igrača za malo više zabave 2 nove karte i mogu kreirati karte i također nove automobile ili mogu graditi automobile 3 puške jer zašto ne 4 nova fizika uništenja 5 npc-a/botova da sve za to ja ću vjerojatno dodati još btw dobre igre
Auck moj wiggeli kurac
Nažalost, uopće nije kao originalni kamion koji se skida s računala. Položaji objekata ne mogu se podesiti što potpuno ubija zabavu u odnosu na originalnu verziju.
Gdje su nova vozila i razine. Dodajte poput načina kampanje ili nečega neke nove likove, čak i mjesto za prilagodbu. Možda kreator karata ako se baš osjećate moguće neke nove prepreke. Možete li ubaciti kao kreator vozila i značajku nadogradnje, to bi bilo super. Oprostite na negativnoj recenziji, samo bi bilo lijepo imati više značajki i ažuriranja igre. Ovo su samo moje misli. Hvala vam.
Na telefonu je ova igrica loša jer treba određenu aplikaciju da bi je igrao, a ja ni ne znam kako koristiti aplikaciju i kad je instaliram i igram igru i dalje mi kaže da moram zaustaviti tu stvar kad imam to i igra i dalje ne radi
najbolja i najsmješnija igra koju sam ikada doživio, jer kad se auto uništi, a moje tijelo treperi i kotrlja se po zemlji? naravno da ću se nasmijati! preuzmite ga besplatno odmah!!!! grafika nije dobra tho... ali ja volim cheesy grafiku!!
samo grate igra imam samo jedan problem s njom. Može postati dosadno ako ga previše igrate.
Vau, volim vidjeti kako se sve ruši u videima, ali sada se s ovom igrom zabavljam
jako je prokleto teško kontrolirati, stvarno mi se sviđa
AAAAAA SUPERRRRR
Sjajan koncept, ali kontrole su loše...
Grafika je loša. U igri nema tutoriala.
Volim to! Volio bih da postoje sigurnosni pojasevi za igru/igranje uloga u stvarnom životu. Osim toga, grafika je nevjerojatna. Ja bih to preporučio. Premium je također super stvar! Daje vam sve automobile. Izvrsno je! Potpuno shvatiti!
Visoke rezultate na ljestvici postavljaju varalice. Ne postoji mogući način da dobijete visoku ocjenu u stotinama milijuna bez hakiranja na neki način. Osim toga, odličan je ubojica vremena.
MORAO SAM IZBRISATI KAKVO 15 APLIKACIJA DA BI LANCE AŽURIRANJE RADIO I BIO INSTALIRAN! JE SAMO 17,6 MEGABAJTA (MB)!! HVALA PUNO ŠTO STE GOTILI VRIJEME! 😠😠😠😠😠😠! U svakom slučaju mi se sviđa igra. 😊
To su stvarno dobre igre i dobre su igre i pobijedila je u najboljoj igrici koju igrate u trgovini ili trgovini aplikacijama, a moj ipad stalno zaostaje i dobar je kada imate KFC ili MCDONALD'S tako da igrate stvarno dobru igru stavite da ili ne na igru puno hvala dc praznici stalno kasni
Još malo posla za sith kontrole, ali super je!
Hdjd
Zabavna jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao i to je klasična, ali se nadam da su objavili besplatno ažuriranje za igru u kojem se možete voziti okolo i postoji beskrajna količina vratolomija u kojima možete samo skupljati bodove i također želim postojao je način na koji možete spremiti reprizu hvala na vašem vremenu🤪🙃😲😮
Glupi
Vau! Super igra,sviđa mi se fizika. I SVE U IGRI samo jedno pitanje,Možete li dodati vlakove sa možda 10-20 kolica i onaj koji se može uništiti, sa zračnim/teretnim avionom također (pokušajte napraviti od Cessne 172 do antonov 255(oprostite ako se pogrešno izgovori) Bilo bi zabava!
to je stvarno dobra igra, ali mora se prestati rušiti cijelo vrijeme. Razmišljam o trošenju novca na ovo, samo popravi igru
Prava zabava volim to jedino što je za mene (ne znam da li se to događa drugim ljudima), ali treba dugo vremena da preuzmem drugo, a onda je super, preporučujem 👌lEdit: Dobio sam novi telefon za Božić i lijep je sada brzo tako da nema problema bio je samo moj telefon
volio bih da nekoliko d mapa nije plaćeno
Nisam mogao ni pokrenuti igru jer je tražila od mene osobne podatke i ja nastavljam pokušavati igrati igru, ali mi ne dopušta i stalno me traži informacije pa dajem jednu zvjezdicu I također deinstaliram igru
Ovo je klasična zabavna igra koja mi se sviđa. Ali ova igra još nije dobila nadogradnju pa se nadam da će je u budućnosti učiniti zanimljivijom.
Igra je zakon
KOJE NAPRAVIO OVU IGRICU PRE COOL JE I SVIĐAMISE SUPER JE
Dobra je igra jako moćna
To je lijepa igra, cijenim je, grafika je dobra čak i smiješna me nasmijava! ali jedini kad okrenem svoju mrežu, stižu dva oglasa pa da! ali je dobra igra, ocjenjujem je s 5 zvjezdica jer me nasmijava! Vrlo impresivna igra sviđa mi se!
Zaslon za učitavanje traje predugo, ali je strašan!!!!👌👌👌👌
War Machines: Tank Army Game פעולה nja
Smeće
dobro, ali ponovno učitavanje je malo sporo, ali 3 zvjezdice su još uvijek epske i volim igrati! samo tako nastavi!
To je stvarno sjajna igra, ali trebali biste napraviti gdje možemo igrati razine koje su izradili korisnici kao što to može PC kako bismo dobili još bolje iskustvo igre i zabavili se nego što već radimo, osim što je još uvijek jako zabavno!
Brzo dosadi
Igra se ne preuzima svaki put kad je preuzmem, stalno se ponovno preuzimam
najbolje
Toliko mi se sviđa igra, ali ono što mrzim je da moraš trošiti pravi novac na različite razine završiti sve razine i ne znam što da radim treba mi novac
Sveta krava! Imam samo demo ove igre, a automobili su NEVJEROJATNI! A također nema riječi kojima bi prekinuo svoje iskustvo! (Osim kada želite isprobati automobil na demo verziji) Savršeno 5 zvjezdica! Preporučam svima da ovo instaliraju!
Ovo je stvarno zabavna igra za malo. Ali jedan je problem taj što vam ponestane stvari koje trebate obaviti i jedini način da dobijete više automobila i stvari je da platite pravi novac.
Mrzim igru jer je 1000% LOŠA! Prva 1 minuta i pojavljuje se poput 1000 stvari koje traže da uparim račun.