(Android) Hidden Hotel: Miami Mystery чит-код глюк кристали
Feb 8, 2022 2:32:50 GMT -5
Post by chronkarotese on Feb 8, 2022 2:32:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк кристали ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Після того як повторно завантажила гру, не збереглися всі досягнення, і повторно пройти вже неможливо.
Чудова гра! Виняткове обслуговування клієнтів! У мене була невелика помилка в грі, і я зв’язався зі службою підтримки клієнтів, і вони вчасно зв’язалися зі мною, і вони змогли вирішити проблему, навіть якщо мені довелося переробити деякі з моїх прихованих об’єктів, але вони були дійсно чудовими щодо це. Дякую всім вашим чудовим співробітникам за таку чудову роботу! Я сподіваюся грати в цю гру протягом тривалого часу.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arked eztm
Поки що гаразд. Мені не подобається той факт: ви отримуєте до 110 енергії і потрібно багато енергії, щоб отримати зірку. Дивлячись, як далеко я зараз, і бачу решту готелю, потрібно оновити. Мені знадобиться цілий рік, щоб завершити цю гру. Не буду купувати і витрачати гроші. Отже, щоб отримати зірку, потрібен час. Я не можу підключитися до FB, тому отримати безкоштовні речі ще важче.
Супер гра!!!!
6 steps · 15 min · Materials: NA, NA
Мені подобаються різні режими. Найскладніше писати в зворотному напрямку, і я бачу, що у багатьох виникне багато проблем із їх виконанням. Я вважаю, що для цих дійсно важких рівнів потрібно отримати більше кредитів, ніж зазвичай. Я видалив і спробував перевстановити через російське привітання з 500 монетою для, припускаю, оновлення, але не вийшло. Я постійно застрягаю на 81% встановлених. Я чекав приблизно 45 хвилин, поки це продовжиться. Я був на 30 чи 31 день.
Енергія дуже швидко закінчується, а так хороша гра. Ще б більше варіантів декору.
video_41_uk.xml - itsmygame
Мені подобається гра, але у мене виникають проблеми, коли я зустрічаюся з Донною. Понад 5 разів я намагався зустрітися з Донною, і кожен раз, коли вона каже, що пізніше, вона застряє і нікуди не йде. Я повинен закрити програму і робити це знову і знову. Ви можете це виправити.
Це одна з моїх улюблених ігор. На жаль, він зависає і не завантажується. Іноді допомагає перезавантаження пристрою. Також довелося видалити та перевстановити.
Раніше це була моя улюблена гра. Як казали інші, після недавніх оновлень це стало простим і простим захопленням грошей. Існують також помилки, які є більш вираженими та більше ламають гру. Кожне оновлення, здається, здешевлює ігровий досвід. Тепер я вагаюся навіть назвати це грою. Ігри веселі. Це купа гарячого сміття, пофарбованого в гарні кольори. Перенести зміни до липня 2019 року. Усе з тих пір робило гру все більш неможливою.
Доброго дня , не загружається локація , що робити , виправте будь ласка
Мені сподобалася ця гра, була залежна, а потім прийшли нові оновлення, енергія була збільшена зі 110 до 480, але тоді в ігри було 6 пенсі замість 15. Ви можете попросити своїх товаришів по клубу про енергію, яка була 25.... все ще 25, і все одно всі бонуси мають однакову ціну, і ви отримуєте 1 бал кожні 2 хвилини, щоб ви могли грати в гру кожні 30 хвилин, а тепер спробуйте 2 години для 1 гри... будь ласка, змініть це назад, щоб було краще, ніж 5 зірки... так сумно
kantoor-meubels-kantine-2 - Scheepers
Explore the mysterious island and find the hidden treasure in the secret caves! Hidden Hotel: Miami Mystery APK · Hidden Hotel: Miami Mystery. Seek
гра взагалі не загружається😣
Hidden Hotel: Miami Mystery ایڈونچر lmvc
Ви знаєте, мені не зручно писати вам список з телефонної, бо дуже багато дозволів потрібно непотрібних надати, мені легше видалити вашу гру, знайти схожу нову, всього вам доброго.
Справді насолоджуйтеся цією грою. Я не вважаю себе «геймером», відверто кажучи, я б дуже вільно використовував термін «грав у ігри». Кілька ігор, в які я коли-небудь грав, схожі і я можу легко сказати, що ця гра була моєю улюбленою досі .Спершу я був стурбований тим, що це буде занадто легко, знаходити повторювані елементи, приховані в одній сцені в тих самих місцях без будь-яких цілей, мотивації чи хвилювання, але я швидко зрозумів, що дуже помилився. Мені було важко проходити рівні за часом .Я ЗАЛЕЖНИЙ!!
Гей, хлопці,. Я ЛЮБЛЮ цю гру, я граю в неї щодня, і вона стала для мене ДУЖЕ захоплюючою грою. Я можу спроектувати свій готель з будь-яким із трьох варіантів, які мені нададуть, і зробити його власним, знайти всі предмети в кожній заданій прихованій сцені та просто розважитися. Єдина проблема, яку я маю, полягає в тому, що енергії потрібно занадто довго, щоб наповнитися, коли ви досягнете позначки енергії в 300. Я на 460. Я навіть чекаю аж 12 годин, щоб грати в ігри, і коли я перевіряю, вона все ще не заповнена. Виправте будь ласка!! ☺️
Дуже люблю цю гру! Існує проблема, через яку гра іноді вилітає під час спроби витратити зірки або завантаження гри. Проблему зі зірками можна вирішити, негайно перезавантаживши гру, і є кілька інших, менших проблем, але загалом гра все одно надзвичайно приємна!
Спасібо вам історія про проклятіе топ і мене дратувало в схожих іграх трі в ряд прошу не добуйте ето говно а так ігра топ і ще я хочу щоб був онлайн режим, де 3 людини грають і хто бистре всіх зможе знайти например:1место:3 зірки дають, 2місто:2 зірки а за 3місто: 1 зірку і ще будь ласка, щоб більше зірок давав тому що я почав грати, щоб 1 зірку заробити трей 5 разів грати
Якби я міг поставити цій програмі нуль, я б поставив! Я незліченну кількість разів намагався відновити свій старий обліковий запис, але я все ще змушений почати все спочатку на своєму новому телефоні! Через цю помилку я втратив ці місяці даних! Якщо це буде виправлено, я зміню свій рейтинг.
У мене ніколи не було бажання переглядати гру. Але цей досвід був жахливим. Хоча я не думаю, що ви знайдете кращу гру з прихованими об’єктами з точки зору графіки, глюки просто не можна ігнорувати. Просто подивіться на сторінку у FB, і ви побачите, що це не тільки я. Оновлення, які «примушують» вас «платити за гру» Останні оновлення: 16 ГОДИН ДЛЯ ПОВНОЇ ЕНЕРГІЇ. Розробники жадібні. Жахливо. Кожне оновлення відібрало у лояльних гравців. Абсолютно прикро і жахливо.
Я Уля Віталіна
Hidden Hotel: Miami Mystery ጀብዱ myd
Гра супер, тільки енергія бігом закінчується
Hidden Hotel: Miami Mystery ایڈونچر lmvc
Я ніколи не пишу відгуки, але цього разу хотів поділитися. Playstore не дозволяв мені оновлювати гру, тому я не міг продовжувати грати. Тому я видалив його та повторно встановив, тому що це завжди працювало, коли це відбувалося з іншими моїми іграми. Але це не зупинило мій прогрес. Тому я опублікував це, і співробітники служби підтримки мені надзвичайно допомогли. У мене повернувся прогрес і я можу продовжувати грати!! Ця гра дуже весела, і якщо вам потрібна допомога, вони будуть допомагати вам постійно. Я дуже рекомендую гру.
Сьогодні не працює!!! Що сталося?
Понад тиждень не отримую рекламу на додатковий час. Дуже розчаровується. Я очистив кеш видаленої програми та завантажив знову кілька разів. Будь ласка, допоможіть!!!
Мені подобається грати в гру. Деякі предмети важко знайти. Я хотів би бачити розслаблений режим, в якому геймери не враховують час. Ті, хто хоче вчасно, можуть вибрати цей варіант. Крім того, потрібен деякий час, щоб отримати 1 зірку, щоб зробити щось продуктивне. З правом це могло б піти швидше. Здається, я витрачаю всі 110 енергії на одну зірку. Можливо, це повернулося до креслярської дошки для цієї ігрової програми.....Я сподіваюся, що щось зміниться, щоб люди могли дійсно насолоджуватися грою в розслабленому режимі або в режимі часу для тих, хто хоче отримати виклик.
Не подобається.Блістири швидшко закінчуються.Нуднувата трохи
Знайдіть дешеві авіаквитки Львів – Венеція-Тессера - KAYAK