(Android) The Frostrune cheaty neomezenou výdrž
Feb 8, 2022 2:41:47 GMT -5
Post by chronkarotese on Feb 8, 2022 2:41:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezenou výdrž ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Nainstaloval jsem hru, protože hodnocení a recenze jsou dobré, ale po instalaci vyžaduje přístup k mým telefonním systémům a umístěním, což ji docela znepokojilo. Jakmile se rozhodlo odepřít oprávnění, nemohu ani hrát a načíst hru. Velmi mě to mrzelo, protože jsem se na tuto hru těšil a přišel o spoustu dat pro její instalaci (omlouvám se bez Wi-Fi). Pokud se nepodaří načíst, do zítřka se odinstaluje.
Skvělá hra, každý kousek. Kéž by takových her bylo víc
The Frostrune: Complete Walkthrough - Nejnovější Verze Pro ...
Bot krátký a trochu nudný..
Vypadá to zajímavě, byl jsem nadšený, že to můžu vyzkoušet, ale nenačte se to přes úvodní obrazovku. Nuceně aplikaci zavřel a také ji zkusil odinstalovat a znovu nainstalovat a stále nic.
Vypadá to slibně, ale na mém Moto G4 stále padá. Někteří jiní dokonce řekli, že to vrací jejich pokrok. I když jsem tento problém neměl, nenutí mě to pokračovat...
Varies with device. Kategorie : Dobrodružné. Aktualizace : October 21, 2020. Požadavky : Android 4.0+. Hodnocení Obsahu : Everyone. Instalace : 50,000+.
Komunita služby Steam :: The Frostrune
Při restartu neustále padá a mění jazyk. Špatné kódování
Miloval jsem tuto hru. Kresba a animace jsou krásné a příběh je poutavý. Hádanky vás nutí přemýšlet a já jsem zjistil, že si dělám poznámky, které by mi pomohly. Rady jsou užitečné, když si nejste jisti, kam jít dál. Bohužel jsem tuto hru dokončil poměrně rychle a teď doufám, že brzy přijde další!
Z recenzí všech ostatních to zní, že by to byla skvělá hra, ale proč POTŘEBUJE umístění a přístup k vašim souborům? Kvůli tomu jsem mu dal nízké hodnocení, ale pokud jste ochotni obětovat své soukromí, pokračujte.
Krásná hra s krásnou atmosférou a příběhem!
Staženo, ale nechtěl jsem mu dát přístup k souborům a umístění mého zařízení a nyní se nenačte. Odpad.
Hru nemohu hodnotit, protože se neotevře. Musíte udělit všechna oprávnění ke hře? Hra se nainstaluje a objeví se otevírací symbol, který tam prostě zamrzne.
Výborná hra, po částech může být trochu náročná, dobrá grafika a hratelnost, trvalo mi den, než jsem ji dokončil, ale to jen proto, že jsem ji hrál, dokud jsem ji nedohrál, protože bylo tak těžké ji odložit. Zvláště mě bavila píseň a s ní spojené hádanky, zpěvačka má skvělý hlas, píseň samotná byla strašidelná a krásná zároveň. Pokračujte ve skvělé práci a doufám, že bude mnoho dalších pokračování. Poznámka pro všechny: Oprávnění jsou pouze pro uložení hry.
Jsem frustrovaný z neustálého zavírání aplikace a je to velmi náhodné. Pokud s tím můžete něco udělat, budu moc rád!
Stáhnout The Frostrune: Complete Walkthrough Pro Android Od Koba Bersinergi - vést frostrune.
The Frostrune রোমাঞ্চকর pzim
Příběh a grafika jsou skvělé, ale IMHO neexistuje způsob, jak vyřešit hru bez využití všech rad. Také je tam spousta "běhání tam a zpět", což mi přišlo nudné a opakující se. Zkusil bych ale jakékoli pokračování.
Je to opravdu dobrá hra. Opravdu miluji severskou mytologii a příběh této hry je skvělý. Ale škoda, že není pokračování.
Normálně hry nehodnotím, ale musel jsem udělat výjimku. Tato hra je opravdu dobrá a miloval jsem každou její minutu. Rady byly opravdu dobré, pokud jste nevěděli, co dělat, hodně pomohly a také toho příliš neprozradily.
Nainstaloval jsem tuto hru a nejde spustit. Jen sedím a dívám se na tu runu - nic se nestalo. Odpadky.
Hra je naprosto nádherná a zajímavá, ale pořád mi padá v telefonu. PROSÍM, OPRAVTE TO!
Nelze hrát, protože jsem odmítl přístup ke svým osobním údajům a obrázkům. „Snow Cannon Games se zavázali pomáhat nedostatečně obsluhovaným hlasům oslovit širší publikum a budovat finančně úspěšné tituly.“ Co to sakra znamená? Prodávat moje soukromá data ostatním?
hra je tak pomalá a je tu spousta cest, které mě ztrácejí
tato hra vás požádá o udělení plného přístupu k vašim fotografiím a nespustí se, dokud nedáte svolení. Po dohrání hry si myslím, že nemá cenu dávat takový přístup.
Naprosto nádherná hra, krásný zvuk a celkově dobře zakulacené a dobře napsané z toho, co jsem mohl vyprávět. Hra se však během hraní neustále zavírala. Nevím, jestli někdo měl ten problém, ale nemohl jsem hrát ani 5 minut, aniž by se sám vypnul. Naštěstí to zachrání místo, kde jste byli, kde se to vypnulo, ale stále je to nepříjemné.
Možná chyba na s10+, ale ta se mi vůbec neotevře. Jen přilepené na černé obrazovce se symbolem frontrunner
The Frostrune 어드벤처 ava
Absolutně nejlepší mobilní hra, kterou jsem kdy hrál, miluji severní mytologii a také studuji staré runy, takže jsem si to velmi užil, doufám, že od vás bude více tohoto stylu.
Talking Pierre the Parrot Hiburan rfae
Krásné umění, ale po stisknutí tlačítka Zpět se stále zavírá. Skutečnou hru opravdu nelze zažít
Vynikající hra. Lepší únikovku jsem zatím nehrála...Jedinou připomínku bych měla k vyobrazení toho ducha na mostě a jeho hlasu...jako je dobrý, ale trochu evokuje pocit takového zvláštního neklidu kdy i když víte, že se ho nemusíte bát tak máte strach... a nakonec tamten záporák... není to pro hráče se srdečními problémy. Jinak opravdu vynikající práce. Klanim se
Pořád se mi zavíral, takže jsem to musel odinstalovat
Skvělá hra, s češtinou by byla ještě lepší.
Chci hrát tuto hru, ale Crushing again n znovu
Žádný padlý válečník, koukal jsem všude!! 😒
Krásná grafika, dobře rozvržený a skvělý příběh. Trochu mi trvalo, než jsem se seznámil s tím, co hledat. Překvapilo mě, že tam nebyla mapa, takže to bylo trochu únavné. Také nemůžete rychle procházet vpřed v dialogu, který jej přetahuje. Děkuji za rady (vše zdarma). Nevím, jestli bych to bez nich zvládla. Škoda, že to byla jejich jediná hra, těšil jsem se, že od nich budu hrát víc. Skvělé rozptýlení od šílenství koronaviru! DĚKUJU!!
Spustí se na černou obrazovku s vybledlou šedou runou. A je to. Žádná hra, žádná aplikace. Jen zmrazené a nic než to.
Stáhl jsem si hru a první věc, na kterou se zeptala, bylo povolení k médiím a fotografiím. Když jsem žádost zamítl, hra se neotevřela. Chápu, že některé aplikace vyžadují povolení k použití určitých souborů nebo aplikací na zařízení pro funkci hry, ale nemyslím si, že tato hra moje fotografie potřebuje. Stejně tak při procházení recenzí je docela dost lidí překvapeno, že hra byla skutečně zdarma...vidíte, kam tím mířím? Říkejte mi, že jsem spiklenecký oříšek, ale hru mažu.
Tato hra je krásné umělecké dílo. Užije si to každý dobrodruh, zvláště pokud máte rádi severskou mytologii... Jen nechápu, jak může být tak dobrá hra zdarma a bez reklam... P.S. je tam skrytý vtip týkající se Hel Staff a mrtvé velryby, odkazující na jednu knihu od Douglase Adamse. :-)
pro možnost přístupu k souborům médií a obrázků, pokud zvolíte ne, hra se nenačte,,,, musí být falešná
Okamžitě požádá o umístění a přístup ke všem souborům v zařízení. Žádné vysvětlení. Ne, děkuji, odinstalováno.
Hru jsem opravdu miloval, ale stále ztrácím svůj postup po 2-4 kolech. Musel jsem si to přehrát od začátku. tentokrát jsem zašel příliš daleko a stalo se to znovu, velmi frustrovaný, odinstalování.
Dostal jsem se ve hře docela daleko a konečně jsem odemykal ravenschest a hra spadla. Pořád mě to nakopává. pokusil jsem se vyčistit peníze, zkusil jsem restartovat počítač.. žádná pomoc. Opravdu bych rád pokračoval ve hře, ale pokud se tento problém nevyřeší, s největší pravděpodobností ho budu muset odstranit...škoda
Textové dobrodružství s uměním. Pokud máte rádi textová dobrodružství se základními příběhy a uměním, je to pro vás. Jdi sem, potřebuješ to. Jděte tam najít to. Vraťte se na 1. místo. Opakovat. Vše, co najdete, potřebujete. Pokud je to to, co potřebujete, vyzkoušejte každou položku jednou. Pokud je to špatně, žádná ztráta. Pokud je to správné, je to použito. Každá položka má 1 použití. Jednoduchý. Opakující se. Všechno mluvené slovo je v norštině, norštině, švédštině? Ok zvuk a hudba. Každý měl zadané místo. Základní ovládání. Žádný tutoriál. Jednoduché, jak hrát a rady.
Skvělý příběh, poutavá mechanika, ale TA ZAKRATÁ VĚC SE KAŽDÝCH 5 VTEŘIN HROZÍ.